Vi servicerer udelukkende vandværker, hvilket gør os til en
stærk samarbejdspartner med stor erfaring i vandsektoren

Vandværkernes edb-service har mere end 40 års
erfaring i opkrævning og regnskab for vandværker

Yderst fleksible løsninger til vore kunder
Oprettelsen i vort system er gratis

Vandværkernes edb-service blev startet i 1973
og er dermed Danmarks ældste af sin art

Vi arbejder ikke med kontraktbinding af vore kunder
da vi ikke mener en kontrakt forbedrer samarbejdet

Kontorassistent!

Er du vores nye medarbejder/kollega??

Vi har rigtig travlt. :-) Derfor søger vi en ny kollega pr. 1/11 2021 eller snarest derefter.

Har du lyst til at arbejde i et team bestående af ærlige, fleksible og servicemindede medarbejdere, så er det måske dig vi søger.

Vi mangler en kollega, der har lyst til at arbejde mellem 15 og 25 timer ugentligt. Er villig til at give arbejdet en ekstra skalle i januar, februar og august, hvor vi har rigtig travlt, og efterfølgende nyde at afspadsere de optjente timer når roen sænker sig igen.

Du skal være yderst fleksibel, ærlig, ansvarlig og indeholde en naturlig hjælpsomhed i forholdet til vore kunder og dine nye kolleger. Vi forestiller os at du arbejder som kontorassistent og er vant til at sætte service i højsædet. Kundekontakt, telefonbetjening og mailhåndtering skal være en naturlig del af din hverdag.

Vi servicerer vandværker i hele Danmark med opkrævning, rykkerprocedurer, moms- og årsregnskaber, lønberegning, hjemmesider, indberetning til Skat af moms, ledningsført vand, A-skat og meget, meget mere.

Hos Vandværkernes edb-service respekterer vi vore kunder og deres behov. Vi respekterer hinanden, ikke på grund af titler, men fordi vi alle er individer med unikke kvaliteter og muligheder. Hos os gælder ingen Jantelov. Vi respekterer gældende love og regelsæt og efterlever indgåede aftaler i stort og småt.

Har ovenstående din interesse eller har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Bente på tlf. 7539 3255 eller mail: bente@vand-edb.dk

Vi glæder os til at høre fra dig :-)

Med venlig hilsen

Bente Hessellund Jepsen

P.S. Ansøgningsfristen er d. 26. september 2021, men vi forbeholder os retten til at fremskynde fristen hvis vores perfekte kollega melder sin ankomst. Venligst mærk din ansøgning "Kontorassistent"